Praktisk og stemningsfullt med pergola på Landkafé.

Vi satte opp en hvit pergola 3x4 meter på Prestrud Gård Landkafé til glede for kafebesøkende og eierene av Landkafeén. Pergolaen blir flittig brukt hver helg når kafeén er åpen.

Ellen

14. Juni

Hvit pergola med dekket bord og hund

Hvit pergola passet perfekt her

Landkafeén har begrenset med sitteplasser inne så at kundene kan sitte under tak om det regner litt er supert for Henriette Prestrud som driver kafeén.

Selskap under hvit pergola

Hyggelig med selskap under pergolaen

Lurt å være to stykker som setter den opp

Vi hadde med oss Ali som er montør, men man trenger å være to når denne skal settes opp. Sara som jobber med kundeservice var medhjelper og fikk i tillegg lære seg mange gode tips som hun tar med tilbake til kundene.

Under ser du bilder av selve monteringen. Oppbyggingen tar noen timer og kanskje ekstra mange timer når vi blir servert de nydeligste kanelboller av Henriette på gården. Da ble det litt pauser.

Pergolaen står på Prestrud Gård Landkafé som du kan besøke fredag-søndag på Nøtterøy – og følg de på Instagram her:

Pergola skaper en hyggelig uteplass

Våre pergolaer er vedlikeholdsfrie og kommer i tre farger, her kan du få flere gode grunner til å velge en pergola: Les 5 gode grunner til å velge pergola

Hvis du fortsatt ikke er overbevist og lurer på hva en pergola egentlig er – les denne artikkelen: Hva er en pergola?

20230601_133906
Tilbake
Trenger du hjelp?

Les flere artikler her:

Ellen

– Jeg håper du er fornøyd med ditt produkt fra Gardia. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send bildet til [email protected]

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: