5 gode grunner til å velge en pergola

Vi mener det er mange gode grunner, og har valgt ut 5 av de viktigste her.

Ellen

04. April

Blåregn

1. SKJERMING FOR VÆR OG VIND

Pergolaen gir deg et vanntett tak og med tilhørende vegger har du laget deg en vanntett og vindstille uteplass.
Ved småregn og dusk vil det være mulig å la hagemøblene stå ute med  puter uten at de blir våte. Ved sidelengs regn er det anbefalt å rydde putene bort.

Det finnes også skyvedører i glass eller plexiglass som naturligvis gjør det helt tett.

2. PRIVATLIV

Bor du tett på naboen er det enkelt å skjerme seg for innsyn enten du bruker lamellvegger eller skjermvegger. Da får du følelsen av mer privatliv i hagen din.

3. EKSTRA ROM

I Norge er sommeren kort og vi vil bruke mer tid ute. Med en pergola skaper du en egen sone som bryter opp hagen og gjør det mer innbydende å bruke den.

4. FORLENGET UTESESONG

En pergola med vegger gjør at det føles som en stue ute som du kan sitte i all slags vær. Har du montert en varmelampe og lys vil den holde til lange høstkvelder også. 

5. OPPGRADERT TERRASSE

Om du velger å sette pergolaen inntil huset på en terrasse vil du få et mindre skille på ute og inne. Den vil gjøre at du velger å gå ut selv om du ser at det ikke er strålende sol fordi du vet at du kan gå tørrskodd ut i godstolen. Terrassen får en ny vår kan man si:)

SE ALLE VÅRE PERGOLAER HER
Tilbake
Trenger du hjelp?

Les flere artikler her:

Ellen

– Jeg håper du er fornøyd med ditt produkt fra Gardia. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send bildet til [email protected]

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: