thumb_up
Høy kvalitet
Kun de beste råvarer
local_shipping
Rask levering
Gratis frakt fra 20 000kr
credit_card
Trygg betaling
Kort, Vipps eller faktura?
local_offer
Pris garanti
Vi garanterer laveste pris på våre produkter

Pergola | Sørøya | 4x6m sort

thumb_up
Høy kvalitet
Kun de beste råvarer
local_shipping
Rask levering
Gratis frakt fra 20 000kr
credit_card
Trygg betaling
Kort, Vipps eller faktura?
local_offer
Pris garanti
Vi garanterer laveste pris på våre produkter
Pakkepris
Produktbeskrivelse
Pergola | Sørøya | 4x6m sort
Produktnummer: 200106

Et magisk samlingspunkt i hagen!

Sørøya er en moderne, eksklusiv og slitesterk pergola i pulverlakkert sort matt aluminium. Norsk sommer kan by på skiftende vær, med Sørøya pergola kan du skape en lun og komfortabel uteplass som skjermer godt for både sol og regn. Den robuste aluminiumskonstruksjonen er ikke bare stilig, men også svært holdbar og motstandsdyktig mot vær og vind. Uansett om solen skinner eller regnet faller, kan du nyte hagen din i all slags vær. Den sorte fargen gir et sofistikert utseende og tilfører pergolaen et tidløst uttrykk som passer perfekt inn i enhver hage. Enten du har en moderne eller mer tradisjonell stil, vil vår sorte aluminiumspergola være et imponerende tillegg som virkelig skiller seg ut. Gjør hagen til ditt favorittsted å være – uansett værforhold!

Vi har vært på besøk hos Hilde, se bilder fra kaffebesøk under pergolaen HER

 

Design

Sørøya pergola er designet med Norsk vær og klima i fokus og er dimensjonert for en snølast på 68kg/kvm. Samtidig har den fått et elegant design med smidige overganger og løsninger for et moderne og stilrent uttrykk. Den er i tillegg enkel og montere og krever ingen forkunnskap. Se hvor enkelt du kan montere opp vår pergola HER

 

Vanntett

Drenering er essensielt for å sikre at regnvann og annet fuktighet kan ledes bort fra strukturen, dette har derfor vært i fokus under utvikling av vår pergola. Lamellene i tak er justerbare og kan åpnes og lukkes raskt, taket blir vanntett i lukket posisjon og vannet ledes i spor og ut av dreneringshull i bunn av stolpene. Dette lar deg bruke pergolaen året rundt, uavhengig av været.

 

Vedlikeholdsfri

Pergola Sørøya er produsert i aluminium og krever derfor minimalt med vedlikehold. Glem malingsstrøk og rustproblemer, aluminium er svært holdbart og motstår rust og korrosjon som gjør det svært ideelt for utendørs bruk. Du kan etter vintersesongen spyle over ramme og tak med hageslangen og eventuelt benytte mildt såpevann og en svamp til å vaske lett over. 

 

Spesialtilpasset  tilbehør

Utforsk vårt imponerende utvalg av tilbehør til din pergola, skreddersydd for funksjonalitet og estetikk. Vår pergola kan kombineres med skyvedører, spilevegger, lamellvegger, manuelle eller elektriske vegger/screens, som gir ekstra skygge, le og hindrer innsyn. Ønsker du en ekstra stemningsfull uteplass kan du kombinere med led-lys. Du kan velge farge og styrke på lyset etter humøret og selskapet. vårt sortiment har det du trenger for å skape den ideelle utendørs opplevelsen.

Nyhet i år, skyvedører i glass!

 

Spesifikasjoner
Generelt
ID
299
EAN
7029281022375
Garanti
5 år
Produkttype
Pergola, Hagestue
Mål
Lengde
579 cm
Bredde
390.5 cm
Høyde
230 cm
System
Type pergola
Frittstående
Materiell
Farge
Sort
Andre anbefalte produkter