Trygg betaling av dine varer

hello banner background image

Betalingsalternativer

Det skal være helt trygt å være kunde hos oss, vi tilbyr derfor et utvalg kjente og trygge betalings alternativer. Velg den betalingsmåten som passer deg best! Ønsker du å betale med Kort eller Vipps?

Kortbetaling

Betaling med kort er raskt, trygt og enkelt. I kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av ditt kort.

Les mer ›

Vipps

Vipps er sikkert og gratis for deg som kunde, du kan enkelt velge og betale med vipps i kassen. Betalingen godkjennes i Vipps appen på din mobiltelefon.

Les mer ›

SVEA Faktura - motta varene før du betaler

Betal innen 14 dager via SVEA bank faktura. Du mottar faktura på mail når din ordre er sendt fra vårt lager.

Les mer ›

SVEA delbetaling 3 -24 måneder

Med delbetaling via SVEA bank kan du velge å dele opp betalingen i månedlige innbetalinger. Vi tilbyr 3, 6, 12, 24 måneder.

Les mer ›
Pålitelig Service

Mer om sikker betaling, informasjonskapsler og prisene du ser på nettsiden vår.

Trygg betaling

Under betaling er forbindelsen til Gardia alltid beskyttet. Transaksjonsdataene blir kryptert med SSL. Du trenger ingen spesifikk programvare for å betale med SSL. Du kan gjenkjenne den sikre SSL-tilkoblingen med den lille låsen som er synlig i den nedre statuslinjen i nettleseren din.

MVA

Alle priser inkluderer 25% mva.

 

 

Cookies

Hva er cookies?

Ved å bruke informasjonskapsler er vi i stand til å samle inn informasjon om bruken av våre tjenester. Vi prøver å forbedre og endre oss etter kundenes ønsker. Informasjonskapslene våre gir oss informasjon som viser personidentifikasjon.

Hva betyr informasjonskapsler for deg?

Informasjonskapsler betyr at du får en bedre opplevelse av våre tjenester. Ved å bruke informasjonskapsler kan vi personalisere nettstedet vårt og hjelpe deg finne de perfekte produktene, basert på dine tidligere søk.

Kan jeg slå den av?

Du kan slå av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine.

svea
Visa betaling
mastercard
Vipps betaling