SE VÅRE KUNDEPROSJEKTER:
Prosjekter
BYGGETIPS?
Her finner du byggetips
LURER DU PÅ LEVERING?
Levering

Bod, redskapsbod, skur og lagringsbods

Trenger du litt ekstra lagringsplass til gressklipper, dekk, sykler, redskaper eller annet utstyr? Et lite kontor? Eller kanskje et hobbyverksted? Vi tilbyr et bredt utvalg av boder og redskapsboder i ulike størrelser i både moderne og klassisk stil. Viktig å male boden innvendig og utvendig når den er satt opp, da varer den i mange år! 
Husk takpapp 🏠

Våre boder kommer i en rekke stiler og størrelser, slik at du kan tilpasse dem etter dine behov. Velg mellom en av våre boder med skråtak eller klassiske saltak, avhengig av din personlige smak og stil på eiendommen din.

Trenger du ekstra plass? Velg mellom enkeltdørs eller dobbeltdørs modeller for enkel tilgang og maksimal fleksibilitet. Enten du vil ha et enkelt rom for lagring eller et to-roms alternativ for variasjon og organisering, har vi løsningen for deg.

Våre boder er bygget for å vare, med solid konstruksjon og kvalitetsmaterialer som tåler vær og vind. Uansett om du vil ha en rustikk hyttefølelse eller en mer moderne utseende, kan du tilpasse boden din for å matche din unike stil.

Ikke la verdifulle eiendeler ligge ubeskyttet lenger – invester i en av våre boder i dag og nyt å ha alt du trenger rett utenfor døren din!”

SE VÅRE KUNDEPROSJEKTER:

Prosjekter

BYGGETIPS?

Her finner du byggetips

LURER DU PÅ LEVERING?

Levering