Husk takbelegg!

Vi anbefaler takpapp eller shingels til ditt nye anneks.

Tilbehør
Ekstra rom i annekset?

Se våre enkle og smarte byggesett.

Tilbehør
Våre hentepunkter

Ønsker du å hente selv?

Mer informasjon

Anneks og hagestuer

Få mer glede og funksjonalitet ut av hagen, skap et sjarmerende uterom og fristed som lar deg forlenge både sommeren og kveldene. Vi tilbyr anneks og hagestuer i flere størrelser, varianter og design, her vil du garantert finne noe som passer dine behov og ønsker.

block background
Gratis frakt ved kjøp over 20 000 kroner
Mer om frakt
block background
Hvordan bygge et godt fundament?
Les mer

Et anneks kan brukes til så mye, det er kun fantasien som setter grenser!

Skap et uterom i hagen, innred en fantastisk sommerstue hvor du kan samle familie og venner til sosiale sammenkomster med god mat og drikke.

Et funksjonelt hjemmekontor, et separat område for arbeid og godt med plass for oppbevaring. Velg gjerne et anneks som får inn godt med lys.

Et sted å dyrke hobbyen? Et atelier, et sted for skriving, poker, yoga eller trening, et spillrom til ungdommen eller drømmer du kanskje om et lite bryggeri i hagen? 

Vi samarbeider tett med våre produsenter for å tilby et bredt utvalg kvalitetsløsninger tilpasset ditt hjem, ønsker du pulttak, flatt tak eller saltak? Moderne eller klassisk design? Etroms eller toroms? Vi har utvalget!  Å bygge ditt nye anneks er enkelt, alle våre anneks leveres som komplette byggesett i laft eller byggeelementer med alt av festemidler og detaljert monteringsanvisning.