Om oss

Gardia.com er en norsk nettbutikk. Vi har spesialiteten vår innen uterom til hagen, og samarbeider med ledende europeiske produsenter for å tilby et bredt utvalg kvalitetsløsninger for din hage. Vi har en stor bredde og utvalg innen anneks, lysthus, redskapsboder, lekehus pluss enda mer!

hello banner background image
Kategori

Bærekraftig

Skandinavisk kvalitet

Lang erfaring 

Vi er opptatt av å levere bærekraftige produkter, med høy kvalitet skapt for norske hager og forhold. Velger du et produkt fra oss skal du være trygg på at kvaliteten er god, og du får oppfølgingen du trenger for å realisere ditt prosjekt.

Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter så du enkelt kan skape din drømmehage.

utelager med mange pakker, lastebiler og truck

Våre ansatte har mange års erfaring og kunnskap innen uterom og trevareprodukter, vi samarbeider tett med fabrikkene for å stadig kunne videreutvikle produkter og bedriften og til enhver tid levere gode opplevelser til kundene våre-

Produktene våre leveres som komplette byggesett i laft eller elementer, med alt av festemidler. Detaljert monteringsanvisning følger med, så du enkelt kan montere opp uten hjelp av fagfolk.

Vi har kontor, lager og hentepunkt i Stokke, Vestfold. Herfra har vi tett samarbeid med Bring, og kan levere raskt til hele Norge.

Gardia Norge er Trygg E-Handel sertifisert – les her

 

200 +
Produkter
3000 +
m² lagring
5 +
år erfaring

Følg oss gjerne i sosiale medier for inspirasjon:

Kontaktinformasjon

GARDIA.com

Gardia Norge AS
Borgeskogen 43
3160 Stokke

Organisasjon nummer:
924 564 423

Telefon: 
335 07 890
Epost:
[email protected]

Kontakt oss ›