thumb_up
Høy kvalitet
Kun de beste råvarer
local_shipping
Rask levering
Gratis frakt fra 20 000kr
credit_card
Trygg betaling
Kort, Vipps eller faktura?
local_offer
Pris garanti
Vi garanterer laveste pris på våre produkter

Pergola | Sørøya | 3x4m | Eikelakkert

thumb_up
Høy kvalitet
Kun de beste råvarer
local_shipping
Rask levering
Gratis frakt fra 20 000kr
credit_card
Trygg betaling
Kort, Vipps eller faktura?
local_offer
Pris garanti
Vi garanterer laveste pris på våre produkter
Pakkepris
Produktbeskrivelse
Pergola | Sørøya | 3x4m | Eikelakkert
Produktnummer: 200018

Et magisk samlingspunkt i hagen!

Sørøya er en moderne, eksklusiv og slitesterk pergola i i lakkert aluminium med naturtro eikemønster. Norsk sommer kan by på skiftende vær, med Sørøya pergola kan du skape en lun og komfortabel uteplass som skjermer godt for både sol og regn. Den robuste aluminiumskonstruksjonen er ikke bare stilig, men også svært holdbar og motstandsdyktig mot vær og vind. Uansett om solen skinner eller regnet faller, kan du nyte hagen din i all slags vær. Eikefargen er klassisk og tidløs, noe som gjør at pergolaen vil passe godt sammen med ulike stiler og farger i hagen din gjennom årene. Med sin varme fargetone, vil den harmonisere perfekt med ethvert utemiljø. Gjør hagen til ditt favorittsted å være – uansett værforhold!

  • 10 Års garanti på eikelakken

 

Design

Sørøya pergola er designet med Norsk vær og klima i fokus og er dimensjonert for en snølast på 68kg/kvm. Samtidig har den fått et elegant design med smidige overganger og løsninger for et moderne og stilrent uttrykk. Den er i tillegg enkel og montere og krever ingen forkunnskap. Se hvor enkelt du kan montere opp vår pergola HER

 

Vanntett

Drenering er essensielt for å sikre at regnvann og annet fuktighet kan ledes bort fra strukturen, dette har derfor vært i fokus under utvikling av vår pergola. Lamellene i tak er justerbare og kan åpnes og lukkes raskt, taket blir vanntett i lukket posisjon og vannet ledes i spor og ut av dreneringshull i bunn av stolpene. Dette lar deg bruke pergolaen året rundt, uavhengig av været.

 

Vedlikeholdsfri

Pergola Sørøya er produsert i aluminium og krever derfor minimalt med vedlikehold. Glem malingsstrøk og rustproblemer, aluminium er svært holdbart og motstår rust og korrosjon som gjør det svært ideelt for utendørs bruk. Du kan etter vintersesongen spyle over ramme og tak med hageslangen og eventuelt benytte mildt såpevann og en svamp til å vaske lett over. 

 

Spesialtilpasset tilbehør

Utforsk vårt imponerende utvalg av tilbehør til din pergola, skreddersydd for funksjonalitet og estetikk. Vår pergola kan kombineres med skyvedører, spilevegger, lamellvegger, manuelle eller elektriske vegger/screens, som gir ekstra skygge, le og hindrer innsyn. Ønsker du en ekstra stemningsfull uteplass kan du kombinere med led-lys. Du kan velge farge og styrke på lyset etter humøret og selskapet. vårt sortiment har det du trenger for å skape den ideelle utendørs opplevelsen.

Nyhet i år, skyvedører i glass!

Montering

Vi tilbyr montering i Vestfold, deler av Telemark, Oslo og omegn. Pris fra 4990,- 
Kontakt oss på [email protected] for å sjekke om vi kan montere hos deg. 
🪛

Spesifikasjoner
Generelt
ID
422
EAN
7029281027141
Garanti
5 år
Produkttype
Pergola
Mål
Lengde
300 cm
Bredde
400 cm
Høyde
230 cm
Mål - Pakke
Volum (pakke)
0.14 m3
Vekt (pakke)
176 kg
Bredde (pakke)
75 cm
Høyde (pakke)
44 cm
Lengde (Pakke)
381 cm
Materiell
Farge
Eikefoliert