Sissel og Nils oppgraderte uteplassen sin med en ny pergola

Det blåser en del hos Sissel og Nils, de bestemte seg derfor for å oppgradere uteområdet med en pergola, i tillegg ønsket de å integrere skyvedører i glass for å skape en lun atmosfære samtidig som de fortsatt kan nyte den vakre utsikten sin.

Rita Lorentzen

Rita

27. mars

block background

Vi var så heldige at Sissel og Nils tok seg tid til et lite besøk fra oss i Gardia. Vi var spente på og se deres ny oppsatte pergola med skyvedører i glass, samt høre litt om deres erfaring så langt. Ekteparet bor på en liten øy utenfor Tønsberg, her blåser det en god del og de bestemte seg derfor for å investere i en ny pergola med skyvedører i glass.  

sort pergola med skyvedører i glass på en platting med utsikt ut over havet
Dame som ler bak en glassdør til pergola.foto

De ønsket å kunne skjerme seg for vinden uten å ofre utsikten, selv om det fortsatt mars når vi kommer på besøk, har Sissel og Nils allerede tilbrakt mye tid ute i pergolaen. Det er småsurt i luften, men solen skinner og det er utrolig hvor lunt og varmt det blir inne i pergolaen med glassveggene. Ekteparet har virkelig fått følelsen av å kunne nyte uteområdet tidligere på året enn de pleide. Utrolig gøy å se hvor flott de har fått det, og det gleder oss at de nå ser fram til mange gode minner ute i årene som kommer.

Pergola med skyvedører i glass på terrasse med dame som sitter å slapper av inni

Takk for oss!

Pergola og skyvedører i glass kan bestille her:

Tilbake
Trenger du hjelp?
Rita Lorentzen

Rita

Jeg håper du fikk inspirasjon til eget uterom. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Her kan du se flere kundeprosjekter

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: