Nytt anneks på en helg?

Få mer glede og funksjonalitet ut av hagen din! i løpet av et par dager kan du bygge opp et sjarmerende uterom og fristed som lar deg forlenge både sommeren og kveldene.

Rita Lorentzen

Rita

19. September

Familie som hygger seg med ortspill i sofa ute under tak

En hagestue forlenger sommeren ute

Ønsker du deg en sommerstue eller ett funksjonelt hjemmekontor? Et sted å dyrke hobbyen eller ett treningsrom i hagen? Å bygge ditt nye anneks er enkelt – alle våre anneks leveres som komplette byggesett i laft eller byggeelementer med alt av festemidler og detaljert monteringsanvisning.

høyt gjerde med blomsterbed. Belegningstein og gress

Illustrasjonsbilde av fundament

Gode forberedelser er viktig før du setter i gang!

Et godt fundament kan bygges på flere måter, det viktigste er at underlaget er i vater og i vinkel, samt holder seg stabilt over tid.

De vanligste metodene for et solid fundament er belegningsstein, betong eller rammebjelker.

 

Se hvordan du lager et fundament i tre her

Enkel montering

Vi anbefaler at dere er minimum to personer når annekset skal monteres opp, dette vil gjøre prosessen mye enklere. Mange tenker at det å sette opp et anneks krever både kunnskap og mye tid. Våre byggesett er enkle og krever ingen fagkunnskap!

Våre anneks levers i hovedsak som byggesett i laft eller elementer som er enkle å sette opp, i tillegg går det raskt! Panelbord og åpninger til dører og vinduer ferdig kappet, tilpasset og enkle og stable på plass med medfølgende festemidler og monteringsanvisning. Settene gir god passform, vindtetthet og utførelse.

Illustrasjon av alle deler på et anneks på gjennomsiktig bakggrunn

Illustrasjonsbilde alle delene i et anneks

Nordiske trevarer

Våre leverandører bruker kun utvalgte nordiske trevarer. Nordisk treverk, med sine fleksible egenskaper er perfekt å bruke til bygg og konstruksjon. Trærne vokser sakte i kaldere regioner i Europa, sluttproduktet får derfor en særegen stabilitet og kvalitet.

Kvalitet, kombinert med tradisjonell håndlaget og sikker emballasje gjør oss stolte av å kunne levere byggesettene våre i hele Norge.

barnehender som holder rundt en trestamme og former et hjerte med fingrene
Tilbake
Trenger du hjelp?
Rita Lorentzen

Rita

– Jeg håper du er fornøyd med ditt produkt fra Gardia. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Her kan du lese flere artikler:

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: