Hvor kommer treverket fra?

Våre boder og annekser blir laget av utvalgte nordiske tresorter. Det er mange fordeler med dette treverket. 

Sara Faber Bentzen

Sara

10. Mars

Sti i skog

Sertifisert treverk

Egenskapene til de nordiske tresortene passer perfekt til å bruke til bygg og konstruksjoner. Trærne vokser sakte i kalde områder i Europa, og er derfor spesielt stabilt, solid og robust. Treverket har en lang levetid og har et fint naturlig utseende av treverk. Tre er bærekraftig og en fornybar råvare, og vi støtter økologisk og ansvarlig tømmerproduksjon. Av denne grunn er vår leverandør sertifisert med FSC® C004251-sertifisert tre.

FSC sertifisering

På fabrikken

Byggesettene våre er nøye lagd og inspisert før det pakkes og sendes. De enkelte materialene blir sagd, høvlet og frest med millimeters nøyaktighet til riktig størrelse og ønsket form. Deretter blir materialene sett over og pakket på en nøye og forsvarlig måte. Annekset eller boden blir sendt i enten en eller flere pakker – avhengig av størrelsen. I pakken stables materialene systematisk på en pall. Hver pakke inneholder er detaljert monteringsanvisning. Sendingen blir pakket inn i plastfolie, dette er for å beskytte treverket mot vær og vind. 

Kvalitetssikkert

Våre annekser eller boder blir levert i utmerket nordisk kvalitet. Produktene blir levert i veggtykkelse fra 19 mm til 94 mm, samt dører og vinduer som tilhører produktet. de fleste vinduer og dørene er med 2-lags herdet glass. Hagestuene har vindtette vinkelprofiler, noe som gjør hjørnene vind- og regnbestandige. Det blir levert med impregnert ramme som beskytter treverket mot fukt. Vi anbefaler uansett å bygge en kraftigere ramme til ditt anneks. 

Hvorfor planter vi trær?
Lite tre plantet i bakken
Tilbake
Trenger du hjelp?

Les flere artikler her:

Sara Faber Bentzen

Sara

– Jeg håper du er fornøyd med ditt produkt fra Gardia. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send bildet til [email protected]

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: