Oppgrader mulighetene dine for lagring med ny bod

En bod setter du enkelt opp på én dag eller to, selv om du har 10 tommeltotter

Rita Lorentzen

Rita

26. Okt • 2 minutter lesetid

Grå bod ås 5 i kjøkkenhage

Her ser du boden Ås satt opp hos en kunde

Spader og høygaffel liggende i gresset

Ekstra lagring?

Trenger du litt ekstra lagringsplass til hageredskaper, snøfreseren, gressklipperen, hagemøbler, sykler, bildekk, ski eller annet utstyr? 

Da bør du skaffe deg en bod!

For å gjøre bod-prosjektet raskt og enkelt, bør du vurdere å kjøpe et komplett sett med ferdigkappede materialer samt alt av festemidler, slik at du enkelt monterer boden på én dag eller to og får et proft resultat uten hjelp fra fagfolk.

Dette må du tenke på

Tomtens grunnforhold kan ha noe å si for hvilken måte fundamenteringen bør gjøres på, og det er viktig at boden monteres på et fast, jevnt og stødig underlag, slik at underlaget er i vater og vinkel og holder seg stabilt over tid. 

Mange valg

Trenger du et kontor, hobbyverksted, treningsrom eller gaming-rom til barna, har du mange muligheter til dette enten i en bod eller i et anneks – her er det bare fantasien som setter grenser. Boden får mange også flere bruksområder dersom den isoleres. Da kan du blant annet lagre maling, plantefrø og overvintre planter. 

Vær organisert
Å ha en fast plass i boden til alle tingene dine og litt plass til å kunne bevege deg rundt, sikrer at du raskt finner det du trenger når du trenger det. Dette er lurt å tenke på når boden monteres. Du kan blant annet sette opp hyller eller et skinnesystem med knagger for å lagre smart. Da utnytter du plassen i høyden og får en mer oversiktlig organisering. Bruk gjerne gjennomsiktige bokser og skriv hva de inneholder på fremsiden. Ting du bruker sjelden kan plasseres på øverste hylle, mens ting du bruker ofte burde stå lavere. Husk å vaske hageredskaper, gressklipper og potter før du setter de bort – da holder de lenger.

Tilbake
Trenger du hjelp?
Rita Lorentzen

Rita

– Jeg håper du er fornøyd med ditt produkt fra Gardia. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Her kan du lese flere artikler:

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: