Vi tilpasser våre hytter etter dine ønsker!

Alle våre kunder har forskjellige behov og ønsker for sin nye hytte, vi hjelper deg gjerne fra planleggingsfasen til endelig sluttresultat.

Sara Faber Bentzen

Sara

01. Mars

plantegning anneks (Tilpasset) (1)
skila i løv med stråler av solskinn

Har du hage er våren en travel tid

Vi har et stort utvalg standardhytter som leveres i komplette byggesett, men vi vet at en standard hyttemodell nødvendigvis ikke passer til alle våre kunder. Vi har alle forskjellige behov i en hytte og vi kan derfor tilpasse og gjøre endringer etter dine ønsker.

Under utvikling av hyttene våre er det stort søkelys på utnyttelse av areal, smarte planløsninger samt den gode romfølelsen. Ønsker du hjelp til å se på endringer og muligheter har vi god erfaring og hjelper deg gjerne finne løsningen som passer akkurat deg best.

Trenger du et ekstra rom eller to? Endre takhøyde? Endre størrelse eller flytte på vinduer og dører? Ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg videre i prosessen.

Når du først har bestemt deg for en hytte kan også byggesøknader by på utfordringer i forhold til krav fra kommunen, vi bistår gjerne med de nødvendige endringene som må til for å få ditt bygg godkjent underveis i prosessen.

Vi går gjennom endringene sammen før du får et endelig komplett tilbud samt endelige fasadetegninger, plantegninger og snittegninger som kan benyttes i byggesøknad til kommunen.

Når søknaden er godkjent, setter vi i gang produksjonen av din nye hytte, dato for levering setter vi opp sammen.

Våre hytter blir levert som et komplett byggesett med alt av testmateriell.

Les her om Gustav og Sissel som fikk en hytte til under en million

Anneks tegnet inn i vinterlandskap med familie
Tilbake
Kontakt oss?
Sara Faber Bentzen

Sara

– Vi er tilgjengelige hvis du har noen spørsmål, bare ta kontakt. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Les flere artikler her:

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: