Morten fikk et ekstra rom i hagen

Et byggesett fra Gardia var løsningen for Morten og familien som ville utnytte hagen litt lenger enn i sommersesongen.

Ellen

03. August

Anneks bygget på platting med glassdører. Kundebilde

Mysen 4

– Jeg var litt spent men det var greie monteringsanvisninger som jeg, selv uten byggeerfaring kunne lese, sier Morten til oss når vi snakket med han.

Planker bygget opp til halvferdig anneks

Mysen “in the making”

Valget av anneks falt på Mysen

Morten og familien brukte tid for å finne det rette annekset som skulle stå i tilknytning til uteområdet de allerede hadde. Valget falt på Mysen, et moderne anneks med store glassflater på to sider. 

Sammen med sin far fikk han pakket ut byggesettet, og fikk god hjelp i byggeprosessen. 

Kvalitetsprodukter

Når rammeverket var oppe, ble annekset grunnet og malt før de satte opp profilene og dører. De malte også annekset inne som vi anbefaler å gjøre for at treet ikke skal vri seg. Les mer om det her. 

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet og kvaliteten på trevarene var høy! Dette ble mye bedre enn vi så for oss og vi har fått et ekstra uterom knyttet til hagen. Naboer har kommet bort for å se og ønsker selv å gjøre det samme. De syns det ble veldig fint og jeg er helt enig, avslutter Morten.

Ekstra rom i hagen

Mysen er et anneks med mye vinduer men også med to heldekkende vegger slik at man kan bruke det for å unngå innsyn fra naboer. Hele familien har fått et nytt uterom og med en tenåring og en 9-åring er det alltid fint med mer plass. Morten isolerte og skal få lagt inn strøm slik at annekset kan brukes hele året. 

– Det blir et supplement til kjellerstua så barna kan være litt flere og vi kan til om med sette opp en tv der med X-box, avslutter Morten.

Bilde av anneks på

Se bilder fra prosessen her

mann som står på stige.foto
to menn som legger plast. foto
mann som sitter på stol i uferdig bygg.foto
Bygg med uferdig tak.foto
umalt anneks med møbler.foto

Ellen

Jeg håper du fikk inspirasjon til eget uterom. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Her kan du se flere kundeprosjekter

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: