Bygget med god samvittighet

Hvert hagebygg starter med en idé, en ide om det perfekte produkt.

Karsten van Herwaarden

Karsten

11. Jan • 2 minutter lesetid

Mann som slapper av på terrasse

Like viktige som de første tankene er de små detaljene i det ferdige produktet, derfor er det viktig å velge riktig kvalitet.

par snakker i åpent lysthus

Hvert hagebygg starter med en idé

Våre leverandører velger kun det beste nordiske treverket, bruker moderne prosesseringsteknikker kombinert med tradisjonell håndlaget og sikker emballasje. Alle disse funksjonene er det som gjør produktene spesielle.

Kvalitet
Våre leverandører har etablert et kvalitetsstyringssystem i samsvar med ISO-9001-normen, slik at vi kan tilby topp kvalitet til våre kunder. Produktene våre har 5 års garanti.

Sertifiserte trevarer

Våre leverandører bruker kun utvalgte nordiske trevarer til alle hagehusene våre. Nordisk treverk, med sine fleksible egenskaper er perfekt å bruke til bygg og konstruksjon. Trærne vokser sakte i kaldere regioner i Europa, treverket er derfor spesielt stabilt, robust, pålitelig, har lang levetid, strukturell styrke og gir produktene våre et estetisk utseende. Tre er en bærekraftig og fornybar råvare og vi støtter økologisk og ansvarlig tømmerproduksjon.

Prosessen

For å kunne levere unike produkter til deg er vi avhengige av våre leverandører. Fabrikkene har mangeårige ansatte med mye erfaring i tillegg til moderne maskiner. Trente øyne inspiserer og sorterer materialene og bygningskomponentene, maskinene skjærer ut og freser med millimeternøyaktighet til riktig størrelser og ønsket form. Før de ferdige produktene sendes til oss inspiseres alt på nytt og pakkes deretter forsvarlig og sikkert.

nærbilde av bjørkestammer

Monteringssett

Alle våre hagehus leveres som et komplett monteringssett i enten en eller flere pakker – avhengig av størrelse. monteringssettet er systematisk stablet på en pall med alt av festemidler for å gjøre monteringen enkel for deg. Alle monteringssett inneholder detaljerte monteringsanvisninger. Vi anbefaler at du åpner monteringssettet først når du skal starte å bygge, ettersom folien rundt er designet for å beskytte treverket mot været. Hvis du ikke starter monteringen rett etter hagehuset er levert, anbefaler vi at du lagrer det på et tørt og UV-beskyttet sted.

to menn sager planke på terrasse

Enkel montering

Hagehuset ditt leveres som et enkelt selvmonteringssett. Alle delene er forhåndsproduserte og kan settes sammen relativt enkelt og raskt. Hver pakke inneholder detaljerte monteringsanvisninger. Du kan også se en online video som viser monteringen. Bare noe verktøy vil være nødvendig ved montering – dette verktøyet følger ikke med i pakken. Vi anbefaler at minst to personer jobber sammen ved montering.

Tilbake
Trenger du hjelp?
Karsten van Herwaarden

Karsten

– Lykke til med ditt prosjekt. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send bildet til [email protected]

Her kan du lese andre artikler:

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: