Autentisk Italiensk pizza hjemme

Med noen enkle ingredienser og riktig utstyr kan du skape en autentisk pizza som konkurrerer med de beste pizzariaene i Napoli

Rita Lorentzen

Rita

06. juni

rundt pizza med pepperoni. foto

Å lage italiensk pizza hjemme handler ikke bare om å sette sammen ingredienser, men om å skape en opplevelse som fyller kjøkkenet med dufter av frisk basilikum, saftig tomatsaus og nybakt deig. Å samle familie og venner for å lage hjemmelaget italiensk pizza i en pizzaovn gir en utrolig hyggelig og minneverdig kveld.

Start med deigen, HER finner du en oppskrift som gir en tynn og perfekt sprø bunn med luftige kanter.

Pizzatoppingen er prikken over i'en

Uansett hva man foretrekker, er pizzatoppingene det som gjør hver pizza unik og personlig. Her finner du noen av våre favoritter i pizzaovnen.

Parma

Stek pizzaen med tomatsaus, mozarella og rødløk. Toppes med spekeskinke, ruccola, fersk basillikum og Parmesan etter steking. 

Piccante

Stek pizzaen med tomatsaus, mozarella og Piccante eller annen italiensk salami. Toppes med Parmesan og fersk basillikum etter steking. 

Tilbake
Trenger du hjelp?
Rita Lorentzen

Rita

Jeg håper du fikk inspirasjon til eget uterom. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Her kan du se flere oppskrifter og tips

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: