Kategori
Se hvor lett du setter opp en av våre boder
Se steg for steg
Se hvor fint en bod rammer inn kjøkkenhagen!
Se mer her
Husk takbelegg!

Vi anbefaler takpapp eller shingels til din nye bod.

Tilbehør

Bod med skråtak

block background
Hvordan bygge et godt fundament?
Les mer
block background
Hvordan isolerer boden
Mer om isolasjon

Optimaliser plassen i din hage med våre praktiske boder med skråtak! Vårt utvalg av boder er designet for å passe perfekt inn i de fleste hager samtidig som de tar minimalt med plass. Med sitt smarte design og effektive utnyttelse av plassen, gir våre boder deg den lagringskapasiteten du trenger uten å ta opp unødvendig mye av din dyrebare utendørs plass.

Vi legger stor vekt på kvalitet og brukervennlighet. Derfor kommer våre boder som enkle byggesett som du enkelt kan montere selv på kun en dag. V anbefaler å male boden både innvendig og utvendig før du setter den sammen. Dette sikrer ikke bare en jevn og holdbar finish, men gir også ekstra beskyttelse mot vær og vind.

Med våre boder trenger du ikke å ofre stil for funksjonalitet. Enten du trenger et sted å lagre hageverktøy, sykler eller hagemøbler, har vi løsningen for deg. Velg blant våre forskjellige størrelser og tilpass boden din for å passe perfekt til dine behov og din hages estetikk.

Invester i en praktisk og plassbesparende bod fra oss i dag, og frigjør verdifull plass samtidig som du gir hagen din et funksjonelt og stilfullt tilskudd!