Kategori

Betaling med kort

Å benytte kort som betalingsalternativ hos Gardia.com er trygt, sikkert og raskt.

Du kan benytte Visa, Mastercard og American express som betalingskort. I kassen blir du bedt om å taste inn kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet.

Ditt Kortnummer vises ikke på noe tidspunkt under betalingsprosessen. Ved kortbetaling blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det vil si at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpsbeløpet. Det blir deretter gjort en reservasjon av beløpet, Pengene blir først trukket fra ditt kort når ordren sendes fra vårt lager.

 

Kansellering
Dersom du kansellerer en ordre heves reservasjonen og pengene frigjøres tilbake til ditt kort (normalt innen 5-7 virkedager).

 

Kreditering
Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa, Mastercard eller american express vil krediteringen gjøres til samme kortnummer.

 

Forbehold
Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.