Fordeler med plastpotter ute

Viste du at plastpotter faktisk holder jorden til plantene dine fuktig lenger? Pottene er derfor spesielt gunstig for planter og blomster som trenger mye vann!

Sara Faber Bentzen

Sara

15. April

Sort riller

Utepotter fylt med frodige sommerblomster, busker og trær er svært tiltalende og passer enhver uteplass! Vi Nordmenn er veldig glade i å fylle krukker med blomster i alle mulige farger – og plastpotter er perfekt å bruke til akkurat dette. Utvalget har aldri vært større, du får naturtro plastpotter i både klassisk og mer moderne design. Pottene har lang levetid og leveres i mange forskjellige størrelser og farger.

Tre grå blomsterpotter med blomster

Potter som tåler det meste

Blomsterpottene våre i plast er frostsikre, de er produsert for å tåle vær og vind og kan stå ute hele året. Pottene har doble vegger som gir ekstra beskyttelse, samt optimal isolasjon for blomsterrøttene.

Planter liker seg like godt i plastpotter som i keramikkpotter. Plastpotter har ikke-porøse vegger og holder dermed bedre på fuktigheten enn leirpotter, plast er derfor spesielt gunstig for tørste blomster og planter. Det er lagt opp til drenering og det er i tillegg enkelt å lage flere dreneringshull om det er ønskelig.

En annen stor fordel er vekten, plastpotter er lette. Har du planter du ønsker å flytte inn når høsten og vinteren kommer blir dette enklere!

Plast er svært solid og slitesterkt, slipp bekymringer for knuste eller sprekt blomsterkrukke!

Tilbake
Trenger du hjelp?
Sara Faber Bentzen

Sara

–Vi er tilgjengelige hvis du har noen spørsmål, bare ta kontakt. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send bildet til [email protected]

Les flere artikler her:

daalder-posts-widget.filter.filters-header

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: