En bod eller anneks kan øke verdien på boligen din

I dagens boligmarked hvor prisene synker, er det lurt å se etter måter du kan øke verdien på din bolig. 

Sara Faber Bentzen

Sara

02. januar

Bod i hage på plen

En enkel bod kan øke verdien

I mange tilfeller vil boligen øke i verdi om du setter opp en bod for lagring, eller et anneks som en hagestue i tilknytning til huset og terrassen din. Pass bare på at du følger reglene i din kommune.

Anneks åpen på terrasse

Et av våre anneks hos kunde

Ser ikke muligheter

Veldig mange klarer ikke å se muligheter i et hagerom selv, og når de ser at det allerede er praktiske og fine løsninger som en bod til oppbevaring, øker det viljen til å kjøpe nettopp din bolig. 

Har du satt opp et anneks som er innredet som en sommerstue i tilknytning til terrassen din vil du øke verdien enda mer. Da blir hagen brukt mer og sommeren forlenges. 

Skal annekset brukes til soving, må du huske på at du må kontakte kommunen. Da må du søke om bruksendring. 

Les mer om hva du må søke om her

Utnytt hagen godt

Selv om du har en liten hage, er det ikke sikkert at tomten rundt er for liten til å sette opp en bod. Sjekk om du har mulighet til å sette opp en liten bod i enden av hagen i feks. rekkehuset ditt. En liten bod kan brukes til oppbevaring av sykler, grill, hagemøbler og gjør at området rundt huset ditt blir ryddigere og gir et bedre inntrykk. 

I mange tilfeller er det for liten lagring spesielt i litt eldre bebyggelse. Vi har langt flere materielle ting nå enn før – og det er viktig at de blir tatt vare på over vinteren. 

Lys bod i hage

En av våre boder hos kunde i rekkehus

Tilbake
Trenger du hjelp?
Sara Faber Bentzen

Sara

Vi er tilgjengelige hvis du har noen spørsmål, bare ta kontakt. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Her kan du lese andre artikler:

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: