Garanti og reklamasjon

GARDIA tilbyr 5 års reklamasjonsrett på alle våre produkter i Norge. Du har rett til å reklamere dersom du savner en del, om din vare er skadet, eller hvis produktet du har mottatt ikke fungerer som det skal. Er varen skadet under transport ta umiddelbart kontakt med oss, senest innen 3 dager etter mottatt vare. Skjer skaden senere må reklamasjonen meldes snarest og senest innen 2 måneder etter at skaden ble oppdaget.

Skader eller mangler kan meldes ved å kontakte oss på følgende måte
Mail: [email protected]
Telefon: 335 07 890

Reklamasjoner vil bli behandlet så snart all dokumentasjon er levert, normalt innen 1-2 virkedager.
Ved eventuelle mangler, er GARDIA.com kun forpliktet til å levere erstatningsdeler. Vi dekker ikke utgifter til montør.

Garanti/Reklamasjon vil si at et produkt må gjøre det forbrukeren med rimelighet kan forvente av det. Reklamasjon gis på produkter levert av GARDIA i samsvar med garantien utstedt av produsenten.

Riktig prosessering av trevareprodukter forhindrer tidlige problemer. Hvis du er i tvil, bør du rådføre deg med en fagdyktig- og / eller monteringsekspert.

Vi råder deg til å behandle trevareprodukter så snart som mulig etter levering, eller helst umiddelbart. Lagring hvor treverket er utsatt for sol og regn gir fare for påvirkning av treverket, som for eksempel vridninger. For å opprettholde garantien, bør du bare bruke godkjente materialer til prosjektene dine (for eksempel tak, dekk, paneler ol).

Reklamasjon/garanti bortfaller hvis du bruker gjenstander på en måte som de ikke er ment for og ved normal slitasje (aldring av tre ved UV-stråling, eller slitasje på terrassebord) Artiklene våre er beregnet på det private markedet og ikke for industrielle bruk.

Du kan ikke kreve reklamasjon hvis skaden har oppstått som følge av feil bruk, feil montering eller hvis produktet er tatt i industriell bruk uten vår tillatelse.

Du er også til enhver tid ansvarlig for beregninger av støttestrukturer. Skader som følge av innsynkning (selv etter lengre tid) på grunn av feil eller manglende grunnlag, dekkes ikke av reklamasjon/garanti. Vi anbefaler deg derfor å konsultere med fagfolk før prosjektet settes i gang.

Oksidasjon av maskinvare dekkes ikke av garantien, skader, inkludert stormskader, er også ekskludert fra garantien.

Garantiperioden starter på kjøpsdagen. Faktura er ditt garanti/reklamasjons bevis. Eventuelle merkostnader eller kostnader for montering eller demontering refunderes ikke av GARDIA.com.

GARDIA.com vil ved garanti tilby reparasjon eller ny vare innen rimelig tid. GARDIA kan normalt forsøke å utbedre feil tre ganger før vare erstattes, krediteres eller eventuelt gir et prisavslag. Vi forbeholder oss retten til å redusere beløpet for den tiden kunde har brukt varen.

Produkter som leveres kan være naturlige trevare produkter. Disse trevareproduktene kan utsettes for værpåvirkning og kan derfor vise sprekker, børster og misfarging. Avvik i farge, tykkelse og kvalitet innen rimelighet kan derfor forekomme og dekkes ikke av garanti/reklamasjon.