Ansatte!

Gardia.com er en Norsk nettbutikk.  Vi er 4 stykker som jobber på kontoret, men har flere som jobber i økonomi, lager og logistikk. Vi ønsker å gi kundene våre en god opplevelse i kjøpsprosessen for å skape ditt uterom!

Kategori
3 damer og en mann liggende på gresset

Sara Faber Bentzen

Kundeservice

Sara har jobbet i Gardia Norge siden mars 2022 og har allerede blitt en spesialist på å håndtere vår kundeservice. Ingen spørsmål blir for vanskelig å håndtere og hun yter en service over all forventning til våre kunder. Hun har en helt unik hukommelse! Sara er den yngste på teamet og er 2-barnsmor.

Når hun ikke jonglerer mellom jobb og familie drømmer hun om å kjøpe seg et slott i Sverige.

Sara Faber Bentzen
Karsten van Herwaarden

Karsten van Herwaarden

Leder Gardia Europa

Karsten kom til Norge fra Nederland i 2020 for å bistå med oppstarten av Gardia Norge. Tidligere har han jobbet i vårt søsterselskap i Nederland og kom til Norge med masse god erfaring. Karsten jobber som leder for Gardia Europa og har mange jern i ilden, men hjertet ligger i Norge. Karsten lærte seg norsk på veldig kort tid, og utgjør 25% av de ansatte som sykler på jobb.

Karsten elsker pingviner og kake. Han trener for å bli i olympisk mester i langrenn for Nederland.

Rita Lorentzen

Daglig leder Gardia Norge

Rita er 2-barns mor og var med på oppstarten av Gardia. Hun kommer fra Komplett.no og har mye erfaring fra nettbutikk. Rita er daglig leder i Gardia Norge og har stålkontroll på alt fra innkjøp til salg. For Rita er ingen jobb for liten eller for stor. Hun fryser alltid, men nekter å bruke bukse.

Rita spiser polarbrød til lunsj hver dag og håper på å bli  sponset av Polarbrød AB, selv om hun har gått kokkeskole.

Rita Lorentzen
Ellen Synøve Hansen

Ellen Synøve Hansen

Markedsføring

Ellen er den sist ansatte i Gardia Norge og har ansvaret for markedsføringen. Hun har lang erfaring i faget, og er over gjennomsnitt interessert i hus og hage og elsker farger.

Ellen liker å danse og skulle ønske hun kunne bo i huset til Pippi Langstrømpe. Hun klarer ikke å gå forbi en container uten å ta med seg en skatt.