Et anneks alle klarer å sette opp

Det sier Grethe og søsteren som begge er over 65 år og hadde ingen erfaring med bygging tidligere. De syns det var gøy med et felles prosjekt, og er veldig fornøyd med resultatet.

Ellen

11. September

Byggetips til fundament

brunbeiset anneks på terrasse. Foto

Anneks Kopervik i Åsgårdstrand

to damer med hammer bygger anneks. Foto

Godt humør i byggeprosessen

Skjerming mot vind

I Åsgårdstrand i en bakhage har Grethe og søsteren satt opp et Kopervik anneks som de bruker som oppbevaring og som en hagestue når det er for kaldt å sitte ute. Ideen kom da de trengte en skjerming mot nordavinden, samt for innsyn fra naboene. Valget falt på et anneks som også kunne brukes til lagring av hagemøbler og lignende på vinteren.

Grethe og søsteren to fatt på oppgaven med godt mot, og kan fortelle at humøret var upåklagelig gjennom prosjektet. Nå er det nybeiset og passer veldig godt inn i hagemiljøet og på terrassen.

 

Gode materialer

Annekset på 12,8 kvm har gode, solide materialer med 44mm tykkelse. Det er laget med lafteprinsippet som gjør det lett for alle å bygge seg oppover. Dette har to separate rom som er perfekt om du ønsker å bruke den ene delen som hagestue og den andre, litt mindre, til oppbevaring. Den kan også speilbygges slik at boden kommer på den andre siden.

Grethe er kjempefornøyd med annekset sitt, og med den måten hun har behandlet vegger og tak har hun et ekstra rom i hagen i mange år!

tykkelse på laft vegger i brunbeiset. Foto

Nærbilde av treverktykkelsen

Tilbake
Trenger du hjelp?

Les flere artikler her:

daalder-posts-widget.filter.filters-header

Ellen

– Jeg håper du er fornøyd med ditt produkt fra Gardia. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send bildet til [email protected]

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: