Hvorfor velge Sørøya pergola?

Sara Faber Bentzen

Sara

24. november

Byggetips til fundament

Sørøya er en moderne, eksklusiv og slitesterk pergola i pulverlakkert sort matt aluminium. Norsk sommer kan by på skiftende vær, med Sørøya pergola kan du skape en lun og komfortabel uteplass som skjermer godt for både sol og regn. Dessuten er den lagd for å tåle Norsk vinter. Her har vi samlet all informasjonen du trenger om Sørøya pergola, og hvorfor du skal velge akkurat vår pergola!

lamerller på sort pergola

Design

Sørøya pergola er skapt for Norske forhold. Pergolaen tåler alle årstidene Norge har å by på. Det betyr at den vil beholde fargen, tåler vind, holder deg tørr under lukket tak om det regner og kan stå gjennom vinteren. Den er dimensjonert for en snølast på 68kg/kvm. Når høsten og vinteren kommer må lamellene sette i 90 graders vinkel slik av løv og snø ikke samles på taket. Om det kommer større snøfall bør man ha tilsyn med pergolaen, og eventuelt kost bort snø skånsomt. Pergolaen har hjørnebraketter som sørger for god stabilitet. 

Pergolaen har et moderne og tidløst uttrykk. Det er få synlige skruer, rette vinkler og hele flater som gir et moderne, samt tidløst uttrykk.

Det følger med bunnplater til hver stolpe slik at man får forankret pergolaen i underlaget. Vi sender med både festemateriale til treverk og betong, så du slipper å tenke på det! Se hvor enkelt du monterer opp din nye pergola her!

Sørøya pergola er utstyrt med justerbare lameller. Lamellene åpnes og lukkes enkelt med medfølgende sveiv. Pergolaen er vanntett i lukket posisjon. Vannet blir ledet i spor og ut av dreneringshull i bunn av hver stolpe. 

Vedlikeholdsfri

Denne pergolaen er produsert i pulverlakkert sort matt aluminium. Det betyr at den krever minimalt med vedlikehold. Etter vinteren kan den spyles lett med hageslangen og vaskes med en mild såpe om man ønsker det. Det vil gjøre at den holder seg penere over tid. Selve rammen og lamellene er laget i pulverlakkert aluminium, det er et materiale som ikke vil ruste. 

Ulike størrelser og farger

Vi har pergola i flere størrelser og farger, så hos oss kan du velge pergola etter ditt uterom. Sørøya pergola finnes i 5 forskjellige størrelser:

  • 3×3 meter
  • 3×4 meter
  • 4×4 meter
  • 3×6 meter
  • 4×6 meter

Veggmontert modell leveres i: 

  • 3×3 meter
  • 3×4 meter

Sørøya pergola har vi i sort, hvit og eikelakkert. Fargen hvit og eikelakkert leveres i 3×3 og 3×4 meter.  Finn din pergola her!

Spesialtilpasset tilbehør

Vi har skreddersydd tilbehør til Sørøya pergola. Sørøya pergola kan kombineres med manuelle, elektriske eller zip vegger, skyvedører i glass,  justerbare lamellvegger og led-lys. Her kan du få en komplett pergola som skjermer for innsyn, luner og gjør sommerkvelden lengre. 

Skap en hyggelig atmosfære samtidig som du forbedrer funksjonaliteten, estetikken og komforten. Alt av tilbehør passer alle pergolamodellene våre, se vårt utvalg her!

Tilbake
Trenger du hjelp?
Sara Faber Bentzen

Sara

– Vi er tilgjengelige hvis du har noen spørsmål, bare ta kontakt. Ønsker du å være med på trekningen av en kjempefin bålpanne så kan du sende et fint bilde av produktet du har kjøpt hos oss, så legger jeg deg inn i konkurransen! Send til [email protected]

Les flere artikler her:

Syns du artikkelen var nyttig?
Del gjerne: