Hjemmekontor i hagen?

Ønsker du en stille og komfortabel arbeidsplass hjemme? Å sette opp et hjemmekontor i hagen er enklere enn du tror!

Mangler du et ekstra rom med god plass til alt av skjermer og utstyr- uten at det står i veien?

Mange er bekymret for at det å sette opp et frittstående rom i hagen krever både kunnskap og mye tid. Velger du et komplett byggesett krever dette ingen fagkunnskap og settene er relativt enkle å montere. Panelbord og åpninger til dører og vinduer ferdig kappet, tilpasset og enkle og stable på plass med medfølgende festemidler og monteringsanvisning. Settene gir god passform, vindtetthet og utførelse. I løpet av et par dager kan du ha et komplett hjemmekontor i hagen.

Start med å bestem deg for hva du ønsker i et hjemmekontor, godt med lys? God veggplass? Har du ytterligere ønsker for bruk av rommet? Moderne eller klassisk stil? Ønsker du å isolere? Når du har tenkte gjennom hva du ønsker er det lettere og finne modellen som vil passe best til ditt behov og din hage. Vi anbefaler å velge et byggesett med godt med  vinduer for et luftig og lyst hjemmekontor.

Ønsker du å bruke hjemmekontoret hele året bør det isoleres. De fleste av våre modeller kan isoleres fra innsiden, dette gir et behagelig klima på hjemmekontoret hele året.

block background
De fleste byggesett kan isoleres!
isolere
block background
Hvordan bygge et godt fundament?
Fundament

Nyt en rolig morgen hjemme før du spaserer gjennom hagen til kontoret!