Ferdig malt?

Hos oss kan du bestille din bod, anneks eller lysthus ferdig malt. Nyt fordelene med et helt ferdig hagehus, og glem den tyngende malingsjobben.

hello banner background image

Velg farge

Bestill ferdigmalt

Rask levering

Enkel montering

Skapt for nordiske forhold

Vår miljøvennlige og vannbaserte maling er skapt for nordiske forhold, takket være en unik kombinasjon av forskjellige permer, er overflaten tett mens den forblir pustende og permanent vanntett. Malingen trenger dypt inn i treverket og den matte finishen gir en vakker fremheving av treverket.

Grunnes og males

Produktet grunnes og males et strøk i ønsket farge, behandlingen gir ideell beskyttelse mot værforhold, UV-stråling, insekter, mugg og sopp.

Alle vegger blir behandlet på begge sider (inne og ute), dører, vinduer, tilbehør og lister er malt kremhvite på begge sider, takplank er behandlet på tre sider.

Godt beskyttet

Når komponentene blir behandlet før montering, er hagehuset ditt godt beskyttet i det lange løp. Til og med hjørneskjøtene, kuttede kanter og tilbehør er riktig behandlet. Dette bidrar til å opprettholde verdien og kvaliteten i mange år. For å reparere eventuelle mindre skader følger det med en liten boks med maling.

Fargekart

S 0603 G 40 Y Hvit

S4000-N Lys grå

S 8500 N Antrasitt

S 4020 R 80 B Dueblå

S 5040-Y80R Murstein rød

S 4050 Y 30 R Honning

S 4030-B90G Mineral grønn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Kontakt oss
hello banner background image